Flash Player Video plug-in kan gewenst zijn 

Gelegen op een rotsheuvel tussen de wijngaarden zien we eerst enkel de oude wijnboerwoning, gebouwd rond een typische 'cabanne'.
                           DEZE KLEINE, INTIEME B&B
                           IS EEN VOLWAARDIGE VERRASSING.


EEN BUITENGEWOON GEBOUW
VOOR EEN BUITENGEWONE OMGEVING.

Dan plots, eerst verborgen door het landschap, bemerken we de aanbouw.

De houten constructie, verbonden met de rotswand via een loopbrug, en de dakterrassen met verschillende design zitmeubelen, door relingen afgezoomd, geven ons de indruk van een moderne woonboot.
Aangemeerd tegen de 2 meter hoge rotswand van de oude steengroeve waarin hij is gebouwd, vervolledigt de aanbouw verder de cabanne.
Daar beneden bevinden zich de gastenkamers.

Op de 3 dakterrassen genieten we zoals op het dek van een boot van een ongeëvenaard 360° zicht.
Pal noord ( 2 )( 3 ) overzien we de Aude-vallei, afgelijnd door de schaduwen van de Montagne Noire.
Oost ( 4 )( 5 )( 6 ) kijken we op de tuin met zwembad, begrensd door een indrukwekkende 5 meter hoge rotswand terwijl verderop de dichte bossen van het Montlegun arboretum voor groene afwisseling zorgen.

Dan pal zuid ( 7 )( 8 ) is het alsof we een deinende zee te zien krijgen. Kilometers ver niets anders dan de golvende wijngaardheuvels van de Vins de la Cité en de Malpère die overgaan in het begin van de Corbièrebergen, bij mooi weer majestueus bekroond door de Pyreneëen. De zilveren linten van enkele wegen en een hint van dorpen herinneren ons eraan dat we op wandelafstand van een stad zitten.
En tenslotte, wanneer we westwaarts ( 9 ) kijken worden we  tussen de wijngaarden verrast door de muren en torens van de middeleeuwse Cité van Carcassonne die opdoemen achter de tuin met boomgaard. Op vogelvlucht nog geen 500 meter, al wandelend doen we er 10 minuten over.

B&B
DO
CHA
VERT
DE WONING